x
Acest site utilizeaza cookies. Mai multe informatii. Accept

AGREMENT SI SPORT

Ca si posibilitati de relaxare si petrecere a timpului liber venim in intampinarea clientilor nostri cu un teren sintetic de fotbal in suprafata de 1250 mp dotat cu nocturna, tribuna.

Doua iazuri dedicate pescuitului sportiv populate cu urmatoarele specii: crap, cteno, salonta, novac, poliodomul spatula (sturion de apa dulce), salau, stiuca etc. Iazurile sunt dotate cu pontoane (pentru fiecare pescar), foisoare, umbrele cu masute si leagane.

Pe timpul verii piscina de peste 500 mp si plaja de nisip aduc clientilor nostrii un strop de mare la numai 20 km de Bucuresti.

Sala de fitness, sauna si jacuzzi determina petrecerea placuta a timpului liber in orice anotimp.

Si alte activitati precum: teren de tenis & fotbal, ping pong.

La solicitarea dumneavoastra, puteti admira de la bordul aeronavelor alaturi de prieteni, o panorama deosebita. Zborul, visul si imaginatia, dorinta de milenii de a ne ridica de la sol, de a imita pasarile, a devenit acum posibil si accesibil.

Balonul cu Aer Cald ofera posibilitatea petrecerii timpului liber intr-un mod deosebit. Actiunile de team-building pot deveni mult mai atragatoare si deosebite.
Orele propice pentru zborul cu balonul sunt la rasaritul si apusul soarelui atunci cand atmosfera este calma iar privelistea foarte deosebita. Decolarea si aterizarea sau aterizarile, pentru ca putem face mai multe, sunt line si placute.
Amintirile vor fi de neuitat, fotografiile nemaipomenite.

Durata unui zbor este de aproximativ o ora dar zborurile se pot desfasura si pe o durata mai mare de 2 ore. Dupa aterizare urmeaza o scurta ceremonie de botez, inmanarea diplomelor pentru cei care au zburat pentru prima data cu Balonul cu Aer Cald si bineinteles, "consfintirea" acestora cu un pahar de sampanie.

Zboruri de Agrement - Avion & Balon
Zboruri cu Balon Aer Cald - Pret 660 Euro/1h ( capacitate - 3 persoane )
* REZERVARE CU 3 ZILE INAINTE

Zboruri cu Avion Agrement - 165 Euro/1h ( capacitate - 1 persoana )
Zbor cu MotoDeltaplan - 110 Euro/1h
* REZERVARE CU 3 ZILE INAINTE

Tiroliana - 10 lei / o tura

Caiac - 50 lei / 1h