x
Acest site utilizeaza cookies. Mai multe informatii. Accept

NUNTI SI BOTEZURI

Nunta In Balon | Nunti In Balon
Incepand cu anul 2011, locatia noastra pune la dispozitia clientilor, atat in regim de agrement cat si pentru evenimente organizate (nunti tematice), un balon cu aer cald, un motodeltaplan care poate afisa un mesaj pe banner (numele mirilor, la multi ani) iar in tot acest timp sa imprastie confetti fie zonal fie in spatele coloanei de masini dintr-un anumit loc pana la locatie, avion de agrement (capacitate 1 persoana + pilot).

De asemenea tot cu acest an venim in intampinarea clientilor cu un nou tip de serviciu GRATUIT
Inclus in meniu, plimbarea cu balonul cu aer cald, in urma caruia capitanul le elibereaza un certificat de casatorie "de curaj" , urmand ca dupa spectaculosul moment petrecerea sa continue in unul din cele 2 saloane ( rustic sau modern) sau de ce nu ? ... o nunta in aer liber in jurul piscinei sau in interiorul Terasei Acoperite !

Pretul Meniului cu balon inclus este de doar 42 Euro/persoana si contine 4 feluri de mancare.

De asemenea clientul poate opta pentru meniul Limo in care beneficiaza GRATUIT de limuzina pe o perioada de 4 orela pretul de doar 33 Euro/Meniu/Persoana.

Si de ce nu pentru un meniu Premium in care clientul poate beneficia atat de o plimbare GRATUITA cu balonul cat si de o plimbare GRATUITA cu limuzina sau mesaj cu motodeltaplan pe banner sau chiar transportul pana la locatie cu autocarul a invitatilor acestuia!

Oferta este valabila pentru minim 100 de meniuri.
Pentru mai putine persoane oferta se poate recalcula.

Nu percepem taxa pe sala si nici taxa de dop.

Pachete Decoratiuni
Posibilitatea de a face o nunta de poveste
– Pe malul lacurilor in :
– 1) in Salon Modern sau 2) Salon Rustic
– In aer liber :
– 1) Terasa Cort – Copertabila/Decopertabila
– 2) In jurul Piscinei
– 3) Altar in Aer Liber cu Oficiere ( American Wedding )
– 4) Nunta in Balon cu Aer Cald (optional)

Nunta Tematica:
– 1) Pirati, etc
– Decoratiuni interioare si exterioare in valoare de 2650 lei
– ( huse scaune + esarfe, decor masa fete de masa + esarfe, aranjament prezidiu fata masa drapaje, aranjamente florale prezidiu (gaspou, lumanari, perdea lumini), aranjamente florale invitati pe suport inalt de sticla, decor masa primire, stalpisori decor intrare (8 bucati + material + aranjamente florale), arcada fier forjat la intrare in restaurant (material, flori, luminite), cufar de bani (inchiriere), decoratiuni balustrada alee (material + flori, suport fier forjat, covor rosu )

MENIU NUNTA STANDARD

MENIU NUNTA CLASIC

MENIU NUNTA STYLE

MENIU NUNTA FULL SERVICE

MENIU NUNTA REGAL

MENIU NUNTA ROYAL